Over ons - 1

Wat we doen

Orange Nanotech biedt oplossingen die de levensduur van kapitaalgoederen verlengen en het gebruik van grondstoffen verlagen.

Dit doen we om onze klanten te helpen geld te besparen en het milieu te ontzien.

We verkopen Orange Nano Guardon®, onze coatings op basis van nanotechnologie en Orange Nano Cleanon®, onze reinigingsmiddelen.

Over ons - 2

Samen oplossingen vinden

Wij willen onze klanten en partners helpen met minder middelen meer te doen. We hebben een breed pakket producten die een kant-en-klare oplossing bieden voor uiteenlopende problemen.

Het is onze uitdaging om bedrijven te helpen om producten en diensten nog beter te maken. Door de inzet van nieuwe technieken vinden we samen met onze klanten en partners oplossingen die hun producten nieuwe functionaliteit en meerwaarde geven.

Over ons – 3

Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in Nanocoatings, dit zijn coatings die ondergronden zeer goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. Naast bescherming zorgen onze coatings in veel gevallen ook extra functionaliteit zoals zelfreiniging en energiebesparing.

Nanocoatings besparen kosten. Enerzijds omdat de levensduur van het gecoate object met jaren wordt verlengd anderzijds omdat het onderhoud ervan minder vaak hoeft plaats te vinden en tegelijkertijd eenvoudiger wordt.

Knipsel

 

Over ons - 4

Kwaliteit

Wij beloven onze klanten ons optimaal in te spannen om concrete oplossingen te bieden die op een verantwoorde en betaalbare wijze bijdragen aan de bescherming van kapitaalgoederen en het besparen van grondstoff­en.

Het is voor ons belangrijk om op alle vlakken de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan voor ons voorop. Niet alleen op onze eigen werkplek maar vooral bij klanten waar onze partners werkzaam zijn.

Orange Nanotech is onderdeel van GP Groot, alle bedrijven binnen de groep zijn ISO- gecertificeerd en beschikken over VCA-certificering. Wij zijn een jonge onderneming en streven er naar om zo spoedig mogelijk NEN-EN-ISO 9001 en VCA-gecertificeerd te zijn.

Productkwaliteit

Nanocoatingproducten en grondstoffen voor Nanocoatingproducten worden geproduceerd door de chemische industrie. Wij zijn onafhankelijk en werken nauw samen met een aantal vooraanstaande spelers uit de Europese chemische industrie, voor deze internationaal opererende technologie ondernemingen is conformiteit aan wet- en regelgeving en HSE-management (Health Safety Environment) vanzelfsprekend, het geniet absolute prioriteit.

Onze productiepartners investeren fors in onderzoek en ontwikkeling (R&D) en beschikken over de beste productiefaciliteiten. Door de samenwerking met deze topspelers bieden we onze klanten te allen tijde het beste wat er in de markt beschikbaar is.

Applicatiekwaliteit

Hoe goed een coating of reinigingsproduct ook is, de uiteindelijke werking er van valt of staat met een goede toepassing en verwerking van de producten.

Wij onderkennen dit en zien de applicatie, het aanbrengen van haar producten, als integraal onderdeel van ons concept. Onze producten worden te allen tijde aangebracht door een van onze vakkundige partners.

Voordat een ondernemer of onderneming Orange Nano Partner wordt zijn er een aantal kwaliteitseisen waaraan moet worden voldaan. Het is voor Orange Nano Partners verplicht periodiek Orange Nano product- en applicatietrainingen te volgen, hierdoor is de kennis van elke partner altijd actueel.

Over ons - 5

Algemene presentatie Orange Nano

Orange Nano algemene presentatie

Over ons - 6

Orange Nano, onderdeel van GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Onze stijl en ons werkgebied

Onze stijl van werken is eenvoudig en transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en ondernemerschap. Het werkgebied van de meeste GP Groot bedrijven is Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Friesland en Groningen. Toch voelen we ons vooral een regionaal betrokken onderneming. Zo is onze bedrijfscultuur. We staan dicht bij onze klanten. We spreken de taal van de ondernemer. Want dat zijn we zelf ook.

Samen waarde toevoegen

Éen krachtig GP Groot geeft antwoord op de nieuwe behoefte in onze markten. Door onze processen steeds nauwkeuriger op elkaar af te stemmen, voegen we gezamenlijk de waarde toe waar onze klanten om vragen.

Drie divisies: één krachtig GP Groot

De drie divisies opereren zelfstandig. Zo kunnen ze alert reageren op specifieke marktbehoeften. Tegelijkertijd vullen ze elkaar naadloos aan in de kringloop van afval naar grondstoffen en energie. Elke divisie levert daar op haar eigen manier een bijdrage aan.

Bezoek de website van GP Groot

Over ons - 7

Werken bij Orange Nanotech

Orange Nanotech is een snel groeiende jonge onderneming en regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste, getalenteerde collega’s.

Kijk hier voor actuele vacatures

Mochten er geen actuele vacatures zijn? Voel je dan vrij om ons een open sollicitatie te sturen.