Cleanon® – 1

Orange Nano Cleanon®

Een kwalitatief hoogwaardige en duurzame coating begint met een perfect gereinigde ondergrond.

Omdat elk materiaal uniek is vraagt een grondige reiniging om specifieke reinigingsproducten. De Orange Nano Cleanon® reinigingsmiddelen vormen de perfecte basis voor het reinigen van elk oppervlak.

AntiGraffiti

Orange Nano Cleanon® AntiGraffiti is één van de meest complete productlijnen op het gebied van graffitireiniging; het bevat uitgekiende reinigingsmiddelen die zijn afgestemd op de specifieke ondergrond in combinatie met specifieke graffiti producten zoals spray, permanent markers en petroleum based lakken.

Cleaner

Orange Nano heeft voor alle gangbare materialen een passende reinigingsoplossing. De producten uit het Orange Nano Cleanon® Cleaner reinigingsmiddelenpakket vormen een uitstekende voorbereiding voor coatingwerkzaamheden met de Orange Nano Guardon producten. De producten zijn daarnaast ook uitstekend geschikt voor reguliere reiniging.

Remover

Er gaat veel tijd verloren aan het verwijderen van moeilijk verwijderbare vervuilingen zoals lijm, roest, algen en oxiden. Orange Nano Cleanon® Remover producten zijn speciaal samengesteld voor het snel en grondig verwijderen van specifieke vervuilingen, dit scheelt arbeid en kapitaal.