Probleem – 1

Voorwerpen vaak besmettingsbron

Mensen komen continu in contact met bacteriën, virussen en schimmels. Besmettelijke ziekten worden vooral via de handen overgebracht o.a. door contact met toiletten, deurknoppen, winkelwagens, trapleuningen, telefoons, pinautomaten, toetsenborden etc.. Door de handen regelmatig en goed te wassen worden de ziektekiemen voor een groot deel verwijderd.

Handenwassen vormt dus een belangrijke schakel in het voorkomen van contactbesmetting. Voorwerpen in de omgeving blijven echter een potentiële besmettingsbron.

Oplossing – 2

Voorwerpen hygiënisch schoon houden

Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene producten vormen een eenvoudige, veilige en kostenbewuste oplossing voor het hygiënisch schoon houden van de meest uiteenlopende objecten. Een met Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene behandeld oppervlak wordt praktisch zelfreinigend en breekt micro-organismen effectief af waardoor het voorwerp geen besmettingsbron meer vormt. Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene:

Gaat de groei van micro-organismen tegen

Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene bevat Titaandioxide, het is wetenschappelijk bewezen dat Titaandioxide een fotokatalytische werking heeft. Titaandioxide vormt met behulp van lichtenergie Hydroxyl radicalen. Micro-organismen die in contact komen met de door belichting van Titaandioxide gevormde radicalen worden volledig afgebroken en onschadelijk gemaakt.

 

Reinigt met licht

Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene absorbeert UV, met behulp van de lichtenergie vormt de coating stoffen die de vervuiling op het oppervlak afbreken en omzetten in onschadelijke stoffen.

Maakt Easy to Clean

Het met Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene behandelde oppervlak kan eenvoudig met schoon water worden gereinigd. Het materiaal wordt minder snel vies en de reiniging ervan kost minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen.

Zorgt voor actieve luchtverfrissing

Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene breekt de onprettig ruikende materialen en gassen effectief af en zet ze om in water en koolstofdioxide. De meeste luchtverfrissers maskeren ongewenste geuren door ze te overheersen met een andere geur, Guardon® SelfClean Hygiene maskeert de geur niet maar breekt deze moleculair af.

Nota bene

Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene producten zijn niet specifiek ontwikkeld om personen te beschermen tegen ziekmakende micro-organismen noch om good practices op het vlak van schoonmaak en onderhoud te vervangen.

Voordelen – 3

De voordelen:

 • Effectief

  Guardon® SelfClean Hygiene is een zeer doeltreffende aanvulling op het bestaande reinigingspakket.

 • Betere uitstraling

  Materialen behandeld met Guardon® SelfClean Hygiene zien er langer goed en hygiënisch uit.

 • Kostenbesparing

  Materialen behandeld met Guardon® SelfClean Hygiene hoeven minder vaak gereinigd worden. Dit bespaart schoonmaakkosten.

 • Tijdbesparing

  Materialen behandeld met Guardon® SelfClean Hygiene hoeven minder vaak gereinigd worden. Dit bespaart tijd.

 • Minder milieubelasting

  Het gebruik van water en agressieve schoonmaakmiddelen wordt door het gebruik van Guardon® SelfClean Hygiene tot een minimum beperkt.

   

 • Gemak

  Objecten behandeld met Guardon® SelfClean Hygiene blijven er langer goed uitzien zonder dat de gebruiker zich zorgen hoeft te maken om vervuiling.

 • Minder stof

  Guardon® SelfClean Hygiene vermindert de opbouw van statische lading, hierdoor trekt het behandelde object minder stof aan.

   

   

 • Hygiëne

  Guardon® SelfClean Hygiene bevat Titaandioxide, het is wetenschappelijk bewezen dat Titaandioxide een fotokatalytische werking heeft die bacteriën en micro-organismen onschadelijk maakt.

 • Onzichtbaar

  Guardon® SelfClean Hygiene is onzichtbaar, het behandelde oppervlak blijft optisch gelijk.

 • Robuust

  Guardon® SelfClean Hygiene hecht zich zeer sterk aan het oppervlak waardoor het zeer goed bestand is tegen UV en mechanische slijtage.