Probleem – 1

Verweerde objecten

Objecten worden niet mooier als ze ouder worden. Veel materialen waaronder RVS, aluminium, gepoedercoate metalen, kunststoffen, Trespa en geverfde oppervlakken krijgen na een aantal jaren in de buitenlucht een vaal, verweerd uiterlijk. Dit komt de uitstraling van de objecten niet ten goede.

Het vervangen of volledig herstellen van de oppervlakken is zeer kostbaar en arbeidsintensief. Reiniging en cosmetisch herstel hebben slechts een tijdelijk effect.

Oplossing – 2

Herstel van verweerde oppervlakken

Orange Nano Guardon® Restore+Protect brengt aangetaste oppervlakken na reiniging met één handeling qua uiterlijk jarenlang in de oorspronkelijke staat terug. Het behandelde oppervlak wordt waterafstotend en easy to clean. Het vermindert de tijd, inspanning en materiaalverbruik van schoonmaak en onderhoud zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van het behandelde object. Investeren in een behandeling met Guardon® Restore+Protect leidt tot een indrukwekkend en langdurig herstel van het oppervlak.

Herstel van de oorspronkelijke kleur en glans het oppervlak

Een “nieuw” oppervlak reflecteert volledig en gelijkmatig. Door weersinvloeden en vervuiling reflecteert het oppervlak na verloop van tijd onvolledig en onregelmatig; de oorspronkelijke kleur en glans worden hierdoor door het menselijk oog niet meer goed waargenomen. Het van nature enigszins “oneffen” materiaaloppervlak wordt na reiniging voorzien van een ultra-sterke, egale en transparante Guardon® Restore+Protect laag die de oorspronkelijke en regelmatige reflectie van het oppervlak herstelt; het oppervlak ziet er uit als nieuw.

Bescherming van het oppervlak

Guardon® Restore+Protect beschermt materialen langdurig tegen invloeden van buitenaf, het is onzichtbaar en hecht zich chemisch zeer sterk aan het oppervlak waardoor het bestand is tegen UV en mechanische slijtage. De ultra dunne glasachtige beschermlaag vormt een permanente barrière tussen het oppervlak en de buitenwereld. Bij materialen waarbij het vermogen te ademen van groot belang is (zoals bij beton en steen) zorgt Guardon® Restore+Protect ervoor dat deze eigenschap behouden blijft.

Langer schoon, makkelijker te reinigen

Guardon® Restore+Protect verlaagt de oppervlakte energie van het gecoate materiaal. Dit leidt er toe dat het oppervlak een afstotende werking heeft op water, olie en andere vloeistoffen. Vervuiling heeft de neiging om van het oppervlak “af te glijden”. Dit remt de opbouw van vervuiling en verlengt de tijd tussen opeenvolgende reinigingen. Het materiaal wordt minder snel vies en de reiniging ervan kost minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen. In veel gevallen volstaat reiniging met schoon leidingwater.

Direct rendement

Een behandeling met Orange Nano Guardon® Restore+Protect leidt niet alleen tot een enorme verbetering van de uitstraling van het behandelde object, in veel gevallen vertaalt het zich ook direct in een toename van de dagwaarde van het behandelde object. De directe waardevermeerdering is in veel gevallen groter dan de kosten van de behandeling, daarnaast is de behandeling met Orange Nano Guardon® Restore+Protect vrijwel altijd goedkoper dan het opnieuw spuiten of anderszins behandelen van het oppervlak.

Voordelen – 3

De voordelen:

 • Langdurig herstel

  Guardon® Restore+Protect herstelt de originele kleur en glans van het behandelde object en behoudt deze zeer lang.

 • Direct rendement

  De dagwaarde van het met Guardon® Restore+Protect herstelde object stijgt direct.

 • Betere uitstraling

  Materialen behandeld met Guardon® Restore+Protect zien er direct na de behandeling en lang daarna veel beter uit dan daarvoor.

 • Waarde behoud

  Objecten behandeld met Guardon® Restore+Protect worden weer als nieuw en blijven langer als nieuw.

 • Tijdbesparing

  Materialen behandeld met Guardon® Restore+Protect hoeven minder vaak gereinigd te worden, het reinigen gaat sneller.

 • Kostenbesparing

  Reiniging van materialen behandeld met Guardon® Restore+Protect hoeft minder vaak en kost minder tijd en schoonmaakmiddelen.

 • Bescherming materiaal

  Guardon® Restore+Protect vormt een ultra dunne beschermlaag en een barrière tussen het materiaal en de buitenwereld.

 • Gemak

  Objecten behandeld met Guardon® Restore+Protect blijven er langer goed uitzien zonder dat de gebruiker zich zorgen hoeft te maken om vervuiling.

 • Verlenging levensduur

  Guardon® Restore+Protect maakt objecten als nieuw waardoor ze langer ingezet kunnen worden.

 • Robuust

  Guardon® Restore+Protect hecht zich zeer sterk aan het oppervlak waardoor het ten minste 5 tot 10 jaar zeer bestand is tegen UV en mechanische slijtage.