Guardon® – 1

Orange Nano Guardon®

Onze coatings beschermen materialen tegen invloeden van buitenaf. De mogelijkheden zijn heel divers maar het verlengen van de levensduur en verlagen van het gebruik van grondstoffen staat bij al onze producten centraal.

Onze producten helpen het milieu te ontzien en kosten te sparen. Bovendien geeft Guardon® materialen extra functionaliteit, het helpt bedrijven onderscheidende producten te creëren.

AntiCorrosion Metal

Orange Nano Guardon® AntiCorrosion Metal vormt een volwaardig alternatief voor traditioneel verzinken. Het combineert de beste corrosiebescherming met de kleinste laagdikte en een ongekend gebruiksgemak.

AntiCorrosion Reinforced Concrete

Orange Nano Guardon® AntiCorrosion Reinforced Concrete producten kunnen betonrot voorkomen en reeds ingezette corrosie met meer dan 10 jaar stoppen.

AntiGraffiti

Orange Nano Guardon® AntiGraffiti is een geavanceerd anti-graffiti systeem dat zonder enige moeite vele graffiti aanslagen doorstaat. Door haar ongekende duurzaamheid en eenvoudige reiniging bespaart dit systeem ten opzichte van traditionele anti graffiti producten kapitaal en arbeid.

ElectroProtect

Guardon® ElectroProtect biedt effectieve en hoogwaardige bescherming ter voorkoming van kortsluiting in elektrische toepassingen, elektronische systemen en metalen.

HydroProtect

Orange Nano Guardon® HydroProtect verhindert wateropname door bouwmaterialen om hiermee schade en dure reparaties te voorkomen.

Restore+Protect

Orange Nano Guardon® Restore+Protect is ontwikkeld voor het herstel van een groot aantal materialen. RVS, aluminium, gepoedercoate metalen, kunststoffen, Trespa en geverfde oppervlakken krijgen na een aantal jaren in een vaal, verweerd en / of geoxideerd uiterlijk. Restore+Protect brengt het oppervlak qua uiterlijk in de oorspronkelijke staat terug en beschermt het jarenlang tegen invloeden van buitenaf.

Reinforce

Orange Nano Guardon® Reinforce is de oplossing voor een langdurig behoud en bescherming van kwetsbare, poreuze objecten zoals monumenten en standbeelden. De coating vormt een onzichtbare beschermlaag die het poreuze materiaal tot diep in het object bindt. De slijtagegevoeligheid wordt verkleind en het oppervlak waterafstotend.

SelfClean

Orange Nano Guardon® SelfClean heeft een zelfreinigend, luchtkwaliteit verbeterend en desinfecterend effect. De coatings zijn met behulp van licht in staat om luchtverontreiniging, organische verbindingen en organismen om te zetten in onschadelijke verbindingen.

SelfClean AirQuality Exterior

Orange Nano Guardon® SelfClean AirQuality Exterior producten houden het gecoate oppervlak actief schoon en breekt luchtvervuiling af, ze dragen bij aan het verbeteren van de lokale luchtkwaliteit.

SelfClean AirQuality Interior

Orange Nano Guardon® SelfClean AirQuality Interior producten vormen een eenvoudige, veilige en kostenbewuste oplossing om luchtvervuiling binnenshuis af te breken en hierdoor de indoor luchtkwaliteit te verbeteren.

SelfClean Hygiene

Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene producten vormen een eenvoudige, veilige en kostenbewuste oplossing voor het hygiënisch schoon houden van de meest uiteenlopende objecten. Een met Orange Nano Guardon® SelfClean Hygiene behandeld oppervlak wordt praktisch zelfreinigend en breekt micro-organismen effectief af waardoor het voorwerp geen besmettingsbron meer vormt.

SelfClean Solar

Orange Nano Guardon® SelfClean Solar vormt een eenvoudige, veilige en kostenbewuste oplossing voor het schoon houden van (moeilijk bereikbare) PV-panelen. Een met Orange Nano Guardon® SelfClean Solar behandeld paneel wordt praktisch zelfreinigend.

StayClean+Protect

Orange Nano Guardon® StayClean maakt objecten minder vatbaar voor vervuiling én eenvoudiger te reinigen. De onzichtbare oppervlaktebeschermingsproducten verlagen de oppervlakte energie van de behandelde ondergronden waardoor deze sterk water- en olieafstotend en “easy to clean” worden.