Concept – 1

Ons Concept

Orange Nanotech biedt bescherming van kapitaalgoederen door middel van Nanotechnologische coatings die leiden tot een langere gebruiks- en levensduur gecombineerd met vermindering van kosten en milieubelasting.

Orange Nanotech is onafhankelijk en biedt altijd de meest geavanceerde Nano coatings en aanverwante producten. Onze applicatiepartners dragen zorg voor een perfecte verwerking van de Orange Nano producten zodat het eindresultaat optimaal is.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan voor Orange Nanotech voorop. Niet alleen op onze eigen werkplek maar vooral bij klanten waar onze partners werkzaam zijn.

Alle bedrijven binnen onze groep zijn ISO-gecertificeerd en beschikken over VCA-certificering. Ondanks dat Orange Nanotech een zeer jonge onderneming is streven wij er naar zo spoedig mogelijk NEN-EN-ISO 9001 en VCA-gecertificeerd te zijn.

Optimale product kwaliteit

De productiepartners van Orange Nanotech zijn internationaal opererende technologie ondernemingen waarvoor conformiteit aan wet- en regelgeving en HSE-management (Health Safety Environment) vanzelfsprekend is en absolute prioriteit geniet.

Orange Nano applicatie

Voordat een ondernemer of onderneming Orange Nano Applicatie Partner of Orange Nano Product Partner wordt zijn er een aantal kwaliteitseisen waaraan moet worden voldaan. Het is voor Orange Nano Applicatie Partners en Orange Nano Product Partners verplicht periodiek Orange Nano product- en applicatietrainingen te volgen, hierdoor is de kennis van elke Orange Nano partner altijd actueel. Het is voor de Orange Nano Applicatie Partner bovendien verplicht VCA-gecertificeerd te zijn.

Elke Orange Nano applicatie (klantorder) die door de Orange Nano Applicatie Partner wordt uitgevoerd wordt vastgelegd in de centrale Orange Nano Applicatie Database (deze info is alleen toegankelijk voor Orange Nanotech en de betreff¬ende Orange Nano Applicatie Partner). Met dit systeem worden alle belangrijke applicatie gegevens zoals aard van het oppervlak, het behandelde oppervlak in m2 per materiaalsoort, gebruikte producten (batch nummer) en materialen, aangebracht coatingvolume, weersomstandigheden, eventuele bijzonderheden etc. vastgelegd.

Deze informatie kan te allen tijde worden geraadpleegd en is nuttig bij eventuele vragen of bij herbehandeling van het object (aan het eind van de werkingsduur van de aangebrachte coating) de informatie helpt ons ook om onze producten en dienstverlening continu te verbeteren.

Concept – 2

Doeltreffendheid

De doeltreffendheid en werkingsduur van een Nano Coating is met name afhankelijk van het coatingproduct en de applicatie (het aanbrengen) van de coating.

Omdat deze factoren niet afzonderlijk van elkaar kunnen worden gezien en ze elkaar in grote mate beïnvloeden vindt Orange Nanotech het belangrijk haar klanten op beide vlakken de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Om dit doel te bereiken leunt het Orange Nano-concept op twee pijlers.

Concept – 3

Applicatie

Hoe goed een coating of reinigingsproduct ook is, de uiteindelijke werking er van valt of staat met een goede toepassing en verwerking van de producten.

Orange Nanotech onderkent dit en ziet de applicatie, het aanbrengen van haar producten als integraal onderdeel van haar concept en dienstverlening. Onze producten worden te allen tijde aangebracht door een van onze vakkundige partners.

  • Orange Nano
    Applicatie Partners

    Orange Nano Applicatie Partners dragen zorg voor de applicatie (het aanbrengen) van onze producten. Afhankelijk van de specialisatie (Construction / Mobility / Solar) bedienen de Applicatie Partners zakelijke en particuliere eindverbruikers in een bepaalde regio.

  • Orange Nano
    Product Partners

    Orange Nano Product Partners passen onze producten toe in hun eigen productieproces. Onze producten vormen een “onderdeel” van de producten en diensten van deze bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan betoncentrales, schoonmaakbedrijven, zonnepaneel installateurs en bouwbedrijven. We bieden voor diverse branches specifieke oplossingen.

Concept – 4

Producten

De chemische Nanotechnologie is een relatieve jonge industrie met een enorm groeipotentieel. Conservatieve schattingen voorspellen dat de markt voor Nanocoatings zich wereldwijd gaat ontwikkelen van $ 1,7 miljard in 2012 tot meer dan $ 6 miljard in 2020.

De chemische industrie produceert Nanocoatingproducten en grondstoff¬en voor Nanocoatingproducten. Er wordt fors geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling (R&D) en productiefaciliteiten. De leidende chemiebedrijven in de Nanocoating-industrie opereren mondiaal en kiezen in toenemende mate voor een verdere specialisatie in specifieke Nanocoating deelmarkten.

Orange Nanotech werkt nauw samen met de meest vooraanstaande ontwikkelaars en producenten van Nanocoating- en aanverwante producten. We bundelen hiermee de knowhow, specialismen, sterkten en synergiën van de topspelers in de Nanocoating-industrie.